Home » Totaalaanbod » Minddistrict

Online zelfzorg

Minddistrict

Gezond leven en gezond blijven. Dat wil iedereen wel. Het kan echter een grote uitdaging zijn om een gezond leven te leiden. Zo zijn er veel factoren die een negatieve invloed hebben op het gevoel van gezond en gelukkig zijn. Denk bijvoorbeeld aan werkstress, slecht slapen, piekeren, drukte en weinig beweging. Bovendien nemen alledaagse bezigheden zoals werk vaak veel tijd in beslag, waardoor het lastig kan zijn om een gezonde leefstijl te hebben en te onderhouden.

Professionele online begeleiding via Minddistrict kan u helpen met een gezondere leefstijl.

Gezondere leefstijl met Minddistrict online!

Professionele online begeleiding kan u helpen met een gezonde leefstijl. Zo kunt u een gezonder voedings- en bewegingspatroon ontwikkelen, meer rust creëren, een goed slaappatroon aanleren, en nog veel meer! De modules van Minddistrict bieden hierbij uitkomst.

Kan ik Minddistrict gebruiken?

Of u nu psychische, fysieke of emotionele klachten heeft, wil leren omgaan met een ziekte of uw leefstijl wil veranderen: hiervoor kunt u Minddistrict gebruiken. Het platform is geschikt voor iedereen in elke situatie. Heeft u ook wel eens moeite een gezonde leefstijl te behouden? Vindt u het lastig om te gaan sporten? U kunt zelf uw behoeftes aangeven en behoudt zo de regie over uw eigen gezondheid. Alles zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn.

Ik ben aangemeld bij Minddistrict. Waar moet ik beginnen?

Minddistrict heeft veel verschillende online middelen om u aan een gezondere leefstijl te helpen. U kunt vrijblijvend met een module beginnen. Probeer bijvoorbeeld eerst de module ‘Actief en gezond blijven’. Hierin wordt u geholpen met meer bewegen en gezonder te eten. Vervolgens kunt u uw zorgroute steeds meer uitbreiden met andere modules.

Wat is de rol van de huisarts?

Uw huisarts en Minddistrict hebben een samenwerking, waardoor u gebruik kunt maken van het MInddistrict. Uw huisarts is op de hoogte van wat Minddistrict in het algemeen aanbiedt. Uw huisarts krijgt echter niet door dat u Minddistrict actief gebruikt. U kunt het wel zelf doorgeven als u daar behoefte aan heeft. Heeft u vragen over uw gezondheid? Dan kunt u altijd terecht bij uw huisarts.