Home » Totaalaanbod » Leefstijlbijeenkomst

Deelnemen aan leefstijlbijeenkomsten

Ons team van leefstijlcoaches geeft groepsbijeenkomsten waarbij onderwerpen als voeding en beweging centraal staan. De sessies zorgen voor meer bewustzijn over gezonder leven en u krijgt hulpmiddelen om de adviezen in praktijk te kunnen brengen. De groepsbijeenkomsten zijn vooral gericht op mensen die het risico op hart- en vaatziekten willen beperken of overgewicht willen aanpakken.

Uw huisarts en FitMIXX hebben een samenwerking, waardoor u gebruik kunt maken van de groepsbehandeling zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Deelname aan de groepsbehandeling betekent ook dat u ook een bloeddrukmeter kunt lenen om zelf thuis uw bloeddruk te kunnen meten!

Hoe ziet het programma eruit?

Er zijn in totaal vier bijeenkomsten van 2 uur. U krijgt daarin informatie over beweging, voeding en beïnvloeding van uw gezondheid. U krijgt praktische adviezen en tips en tussentijdse opdrachten om zelf na de bijeenkomsten uit te voeren. Een voorbeeld van een opdracht is het bijhouden van een eet- en beweegdagboek. Tijdens de vier bijeenkomsten zult u ervaringen delen, opdrachten bespreken en informatie krijgen om de goede leefstijladviezen ook in uw dagelijkse leven te kunnen doorvoeren.