Home » Totaalaanbod

Zoveel mensen gingen u voor

0

Ons totaalaanbod bestaat uit:

Bloeddrukmeting vanuit huis

Uw huisartsenpraktijk geeft u de mogelijkheid om thuis uw bloeddruk te meten. De resultaten van de bloeddrukmeting geeft u via uw telefoon of computer door aan de huisartsenpraktijk. Zo kan de praktijkondersteuner alles volgen en beter met u meedenken.
Lees hier meer over thuis de bloeddruk meten.

Bijeenkomsten met leefstijlcoach

De groepsbehandeling met de leefstijlcoach bestaat uit vier bijeenkomsten in of dichtbij uw eigen wijk. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u geleerd hoe u tot een betere leefstijl kunt komen, u wordt gecoacht en ondersteund en doet zelf actief mee. Deelname aan de groepsbehandeling is niet alleen kosteloos, u krijgt ook een bloeddrukmeter uitgereikt om zelf thuis uw bloeddruk te kunnen meten!
Lees hier meer over leefstijlcoaching.

Online coaching en zelfzorg

Online zelfzorg, eventueel met coaching gebeurt via het programma Minddistrict. Minddistrict is een online zelfhulpplatform dat mensen helpt grip te krijgen op geluk en gezondheid. U ontvangt informatie over een gezond leven en u wordt online begeleid in het krijgen en behouden van een gezonde leefstijl. “Stoppen met Roken”, “Goede Voeding”, “Beter Bewegen” en “Beter Slapen” zijn voorbeelden van zulke programma’s.
Lees hier meer over online zorg met Minddistrict.

Wij willen er voor zorgen dat:

U tevredener bent over de persoonlijke zorg en uw eigen inzet en regie.

U minder vaak naar de huisartsenpraktijk hoeft te komen.

U meer inzicht krijgt in uw eigen gezondheid en leefstijl.

U uiteindelijk minder of geen medicatie hoeft te gebruiken.