Vul eerst uw huisarts in

Ik wil een gezondere leefstijl

Gezond leven en gezond blijven. Dat wil iedereen wel. Het kan echter een grote uitdaging zijn om een gezond leven te leiden. Zo zijn er veel factoren die een negatieve invloed hebben op het gevoel van gezond en gelukkig zijn. Denk bijvoorbeeld aan werkstress, slecht slapen, piekeren, drukte en weinig beweging. Bovendien nemen alledaagse bezigheden zoals werk vaak veel tijd in beslag, waardoor het lastig kan zijn om een gezonde leefstijl te hebben en te onderhouden.

Hoe leid ik een gezond leven?

Professionele online begeleiding kan u helpen met een gezonde leefstijl. Zo kunt u een gezonder
voedings- en bewegingspatroon ontwikkelen, meer rust creëren, een goed slaappatroon aanleren, en nog veel meer! De modules van Minddistrict bieden hierbij uitkomst.

Gezondere leefstijl met Minddistrict online!

Professionele online begeleiding kan u helpen met een gezonde leefstijl. De modules van Minddistrict bieden hierbij uitkomst:

Logo Minddistrict

Kan ik Minddistrict gebruiken?

Of u nu psychische, fysieke of emotionele klachten heeft, wil leren omgaan met een ziekte of uw leefstijl wil veranderen: hiervoor kunt u Minddistrict gebruiken. Het platform is geschikt voor iedereen in elke situatie. Heeft u ook wel eens moeite een gezonde leefstijl te behouden? Vindt u het lastig om te gaan sporten? U kunt zelf uw behoeftes aangeven en behoudt zo de regie over uw eigen gezondheid. Alles zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. 

Ik ben aangemeld bij Minddistrict. Waar moet ik beginnen?

Minddistrict heeft veel verschillende online middelen om u aan een gezondere leefstijl te helpen. U kunt vrijblijvend met een module beginnen. Probeer bijvoorbeeld eerst de module ‘Actief en gezond blijven’. Hierin wordt u geholpen met meer bewegen en gezonder te eten. Vervolgens kunt u uw zorgroute steeds meer uitbreiden met andere modules.

Wat is de rol van de huisarts?

Uw huisarts en Minddistrict hebben een samenwerking, waardoor u gebruik kunt maken van het ehealthplatform. Uw huisarts is op de hoogte van wat Minddistrict in het algemeen aanbiedt. Uw huisarts krijgt echter niet door dat u Minddistrict actief gebruikt. U kunt het wel zelf doorgeven als u daar behoefte aan heeft. Heeft u vragen over uw gezondheid? Dan kunt u altijd terecht bij uw huisarts.

Weetje

Wist u dat ehealth bijdraagt aan meer regie over uw gezondheid? Dit komt onder andere doordat u de digitale middelen altijd bij u kunt hebben en omdat u meer resultaat bereikt in minder tijd.