Uw huisarts biedt deze dienst aan

Ik wil online naar een gezondere leefstijl

Er zijn er veel factoren die een negatieve invloed kunnen hebben op het gevoel van gezond en gelukkig zijn. Denk bijvoorbeeld aan werkstress, slecht slapen, piekeren, drukte en weinig beweging. Bovendien nemen de alledaagse bezigheden vaak veel tijd in beslag, waardoor het lastig kan zijn om energie te steken in een gezonde leefstijl.

Hoe gaat dat dan, online naar een gezondere leefstijl

Professionele online begeleiding kan u helpen op weg naar een gezonde leefstijl: een beter voedings- en bewegingspatroon ontwikkelen, meer rust creëren, een goed slaappatroon aanleren en nog veel meer!

Huisartsenpraktijk.nl heeft daarom voor de professionele aanpak van Minddistrict gekozen.

U kunt de volgende modules volgen na aanmelding :

Logo Minddistrict

Wat is de rol van de huisarts?

Uw huisarts is op de hoogte van wat Minddistrict in het algemeen aanbiedt. Uw huisarts krijgt echter niet door dat u Minddistrict actief gebruikt dus u gebruikt de modules van Minddistrict op anonieme basis. U kunt wel zélf doorgeven aan uw praktijkondersteuner dat u het programma gebruikt en zo nodig begeleiding vragen.

Weetje

Wist u dat ehealth bijdraagt aan meer regie over uw gezondheid? Dit komt onder andere doordat u de digitale middelen altijd bij u kunt hebben en omdat u meer resultaat bereikt in minder tijd.