Vul eerst uw huisartsenpraktijk in

 

Ik wil mijn dossier inzien bij de huisarts

U kunt uw medische gegevens online inzien bij uw huisarts. Online inzage in uw dossier helpt om zelf méér regie te kunnen nemen over gezondheid en leefstijl. U kunt ook (terug) lezen wat er is afgesproken tijdens het consult. Selecteer uw huisartsenpraktijk en klik vervolgens op “ik wil mijn medisch dossier inzien”. 

Wat kan ik via de praktijkwebsite van mijn huisarts regelen?

Via de praktijkwebsite heeft u soms de mogelijkheid nog meer online te doen. U kunt bijvoorbeeld een afspraak maken, herhaalmedicatie direct regelen of een digitaal consult aanvragen. Selecteer uw huisartsenpraktijk en klik vervolgens op “ik wil mijn medisch dossier inzien” om te bekijken welke diensten uw huisarts aanbiedt.

Waarom is dit voor mij prettig?

  • Online inzage in het medisch dossier kan u helpen om zelf meer invloed te krijgen  op uw gezondheid en leefstijl.
  • Door een probleem via internet aan te melden heeft u rustig de tijd om de details goed te beschrijven.
  • Een telefoongesprek of bezoek aan de praktijk is dan misschien niet nodig.
  • U kunt online 24/7 afspraken plannen op een tijdstip dat u past.
  • Let op: Online contact is niet geschikt voor spoedeisende zaken!

Wie beantwoordt mijn vragen?

Meestal is de doktersassistent(e) of praktijkondersteuner de eerste die uw vraag in behandeling zal nemen. Zo nodig wordt de huisarts ingeschakeld. Vóór dat u een vraag online stelt is het verstandig om eerst de website thuisarts.nl te raadplegen; daar is veel informatie over ziekte en gezondheid te vinden. Ook kunt u via de website moetiknaardedokter.nl  beoordelen  of contact met uw huisarts nodig is.

Snel antwoord op vragen

Bij spoedeisende vragen of problemen kunt u altijd het beste telefonisch contact opnemen met uw huisarts.