Home » Leefstijlcoaching

Leefstijlaanpak: groepsbijeenkomsten in uw wijk!

Ons team van leefstijlcoaches geeft groepsbijeenkomsten in of dichtbij uw wijk waarbij onderwerpen als voeding en beweging centraal staan. De sessies zorgen voor meer bewustzijn over gezonder leven en u krijgt hulpmiddelen om de adviezen in praktijk te kunnen brengen. De groepsbijeenkomsten zijn vooral gericht op mensen die het risico op hart- en vaatziekten willen beperken of overgewicht willen aanpakken.

Uw huisarts en FitMIXX hebben een samenwerking, waardoor u gebruik kunt maken van de groepsbehandeling zonder dat daar kosten aan verbonden zijn. Deelname aan de groepsbehandeling betekent ook dat u ook een bloeddrukmeter krijgt uitgereikt om zelf thuis uw bloeddruk te kunnen meten!

Hoe ziet het programma er uit?

Er zijn in totaal vier bijeenkomsten van 2 uur. U krijgt daarin informatie over beweging, voeding en beïnvloeding van uw gezondheid. U krijgt praktische adviezen en tips en tussentijdse opdrachten om zelf na de bijeenkomsten uit te voeren. Een voorbeeld van een opdracht is het bijhouden van een eet- en beweegdagboek. Tijdens de vier bijeenkomsten zult u ervaringen delen, opdrachten bespreken en informatie krijgen om de goede leefstijladviezen ook in uw dagelijkse leven te kunnen doorvoeren.

Meld u hier aan

Bent u geïnteresseerd in de groepsbijeenkomsten waarbij een gezondere leefstijl centraal staat? U kunt zich hier aanmelden.

  Waar wil u zich voor inschrijven?

  Leefstijlcoaching informatie bijeenkomst (optioneel)
  Informatie bijeenkomst (18 september om 19:00 uur)Informatie bijeenkomst (25 september om 19:00 uur)

  Leefstijlcoaching bijeenkomst 1
  13 november om 19:00 uur28 november om 19:00 uur

  Leefstijlcoaching bijeenkomst 2
  13 november om 19:00 uur28 november om 19:00 uur

  Leefstijlcoaching bijeenkomst 3
  11 december om 19:00 uur16 januari om 19:00 uur

  Leefstijlcoaching bijeenkomst 4
  8 januari om 19:00 uur13 februari om 19:00 uur

  *= Verplicht

  Binnenkort wordt het mogelijk om u online in te schrijven voor deze totaaldienst. 

  Ons totaalpakket

  Leefstijlcoaching van FitMIXX is een onderdeel van ons totaalpakket. Wilt u meer weten over alle diensten die wij aanbieden?