Vul eerst uw huisartsenpraktijk in

Deelnemen aan leefstijlbijeenkomsten

Ons team van leefstijlcoaches geeft groepsbijeenkomsten waarbij onderwerpen als voeding en beweging centraal staan. De sessies zorgen voor meer bewustzijn over gezonder leven en u krijgt hulpmiddelen om de adviezen in praktijk te kunnen brengen. De groepsbijeenkomsten zijn vooral gericht op mensen die het risico op hart- en vaatziekten willen beperken of overgewicht willen aanpakken en is onderdeel van totaalaanbod bloeddruk en leefstijl.

Uw huisarts en FitMIXX hebben een samenwerking, waardoor u gebruik kunt maken van de leefstijlbijeenkomsten zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

Hoe ziet het programma eruit?

Er zijn in totaal vier bijeenkomsten van 2 uur. U krijgt daarin informatie over beweging, voeding en beïnvloeding van uw gezondheid. U krijgt praktische adviezen en tips en tussentijdse opdrachten om zelf na de bijeenkomsten uit te voeren. Een voorbeeld van een opdracht is het bijhouden van een eet- en beweegdagboek. Tijdens de vier bijeenkomsten zult u ervaringen delen, opdrachten bespreken en informatie krijgen om de goede leefstijladviezen ook in uw dagelijkse leven te kunnen doorvoeren.